Vichy

Budući da je koža vitalan organ, važno je kakav puder izaberemo. Ako koža dođe u dodir s formulom koja nije prilagođena njezinoj fiziologiji, njezin se izgled može promijeniti i pokvariti rezultat šminkanja. Stoga odgovarajući puder u skladu s prirodom kože otkriva svu njezinu ljepotu! Stručnjaci Laboratorija Vichy razvili su pet linija pudera koji su prilagođeni i najzahtjevnijim tipovima kože.

DERMABLEND™ je linija korektivne njege, koja pruža prekrivanje i iznimnu postojanost te osigurava profesionalan rezultat šminkanja. NOVI Dermablend tekući puder spaja visoku koncentraciju pigmenata s ultra laganom teksturom. Zbog svojih jedinstvenih karakteristika primjeren je također za problematičnu kožu i ne uzrokuje alergiju te pruža visoku zaštitu kože pred suncem (SPF 35). Koža ne izgleda kao maska, a nepravilnosti se u trenu prekriju - za potpuni ten cjelih 12 sati! više...

 

Vichy pudri - Ne samo lepa, ampak tudi zdrava polt

 • Normaderm Teint, puder protiv nepravilnosti

  Normaderm Teint

  puder protiv nepravilnosti

  Za žene između 20 i 30 godina starosti koje traže jedinstveno rješenje za svoju put i masnu kožu sklonu nepravilnostima. Pruža iznimnu postojanost i potpuni mat učinak! Sadrži zaštitni faktor SPF 20 i termalnu vodu Vichy. Lagana, nemasna tekstura pudra je jednostavna za nanošenje.

  več ...
 • Aera Teint Pure, tekući puder za normalnu i mješovitu kožu

  Aera Teint Pure

  tekući puder za normalnu i mješovitu kožu

  Mineralni puder za ljepši izgled kože s laganom tekućom teksturom. Put vaše kože čini sjajnom i svježom te pruža 12-satnu postojanost. Koža može disati te se redovitim korištenjem pudera vidljivo poboljša njezin izgled: put je jednakomjernija i izglađena, što joj daje zdravi izgled.

  več ...
 • Aera Teint Pure, kremasti puder za suhu kožu

  Aera Teint Pure

  kremasti puder za suhu kožu

  Osigurava prirodan izgled do 12 sati jer svježa tekstura proizvoda omogućuje koži da diše. Koža je vidljivo zdravija (90% slobodnih radikala neutraliziranih je u jednome mjesecu). Prekriva crvenilo i nadraženost te pruža više sjaja. Kremasta tekstura s 100% mineralnim pigmentima, koji osiguravaju optimalnu toleranciju.

  več ...
 • Liftactiv Flexilift Teint, tekući puder protiv bora

  Liftactiv Flexilift Teint

  tekući puder protiv bora

  Puder koji djeluje protiv starenja kože i s učinkom liftinga pruža izgled napete i blistave kože. Zaštita od UV zračenja SPF 20 kožu dodatno štiti od negativnih učinaka sunčanih zraka. Prijatna tekstura, koja pruža osjećaj udobnosti te osigurava trenutačni učinak.

  več ...